Архив

И така да започнем! Какво можете да намерите днес на сайта? А какво ще има утре?!

0
Споделяния
0Точки

Здравейте, фенове!

Преди всичко на сайта е качена множество интересна и полезна информация. Още сега можете да се потопите в КАТАЛОГА на сайта, където да си припомните минали и славни приключения от не една, а от всички книги-игри взети заедно!

На вашето внимание са и редица статии, картинки, снимков архив, видео галерия, дори и аудио архив от игри. За повече информация вижте секциите ГАЛЕРИЯ, РАБОТИЛНИЦА, РОЛЕВИ АРХИВ И ВИДЕО. Както може би вече се досещате, книгите-игри са само малка част от игрите, за които искаме да разкажем. И забележете, при тях НЯМА нужда от компютри, за да бъдат те играни! Необходимо е просто връзка с Интернет и доза търпение, за да се разгледа всичко. И после да се изиграе!

А междувременно вижте ФЕН ЗОНАТА и колко много фенове има в нея. Ако ти самият си фен и искаш да общуваш с останалите любители на книгите-игри, просто се регистрирай като потребител на нашия форум. Някои от най-известните автори на книги-игри като Майкъл Майндкрайм и Ейдриън Уейн идват, за да общуват с фенове на сайта. Скоро ще бъдат поканени още такива известни автори, а също така ще бъдат поканени да се включат и някои издателства, към които вече можете да задавате вашите въпроси.

Като стана дума за въпроси, всички можете да пишете на екипа на сайта на този мейл адрес info@knigi-igri.net или просто да ползвате Формата за контакт по-долу.

Този своеобразен блог също ще се обновява често, така че не забравяй да го посещаваш, за да научаваш за новите и актуални неща на сайта!

А бъдещето, ще попиташ ти? Какво ще се случи с книгите-игри и дали ще оцелеят те? Да, ние от екипа на сайта твърдо вярваме, че това ще се случи. Нещо повече, вече се готвят не една, а цели три нови книги-игри, които скоро ще бъдат отпечатани. За всички останали подробности, следете сайта, четете този блог, посещавайте форума и общувайте активно с останалите феновете тук. Добрите новини винаги тепърва предстоят!

Поздрави, Дамян Yann Gamgee” Христов – главен редактор на сайта Knigi-Igri.NET

Какво мислиш за тази статия?

Подобни статии

Остави коментар