Архив

Книгите-игри се завърнаха в ежедневието ни

0
Споделяния
0Точки

Книгите-игри се завърнаха в ежедневието ни

Днес 14 май 2011 година, изморен след дългия ден на задачи и предизвикателства се връщам вкъщи и нетърпеливо изписвам в браузъра си www.knigi-igri.net.

Вече са изминали 30 дена от както научих за сайта и въпреки това, понякога ми е тудно да повярвам, че зад тези буквички търпеливо стои един голяяям сайт и спокойно приема посетители от всички краища на страната.

Неописуема е разликата между това да си бил малък, да си чел книгите на Уейн и да си ги обсъждал с приятелите си и това  да му стиснеш ръката и чуеш гласа му и няколко интересни истории за миналото. 

Невероятно е чувството да се запознаеш с още много стари фенове, чиито писма до редакциите на издателствата си чел навремето.

И не е за вярване, че забравения доскоро, но много обичан жанр на книгите-игри, е на път да се завърне с гръм и трясък и отново да разбие с книгите си всякакви класации за бестселъри и книжлета-еднодневки.

Още много неща са невероятни и не за вярване , но ако всички се напишеха тук, сървърът на сайта www.knigi-igri.net щеше да прегрее и да си вземе  временна отпуска.

Какво мислиш за тази статия?

Подобни статии

Остави коментар