Архив

Конкурсът „Приключение е да си спомниш…“ А ти спомни ли си!? :-) (2011)

0
Споделяния
0Точки

Скъпи приятели на отново възродилия се жанр,

Сайтът Книги-Игри.НЕТ набира сила и с огромна гордост днес можем да Ви заявим, че ключовата дума „книги-игри” изкарва нашата страница на челно място в Google!!! Но какво е сайт за книги-игри без книги-игри? Напротив, нови книги-игри на пазара вече има! Наскоро излезе култовата игра на варненеца Ал торо „Котаракът и Черният Нарцис”, а тези дни се очаква да излезе и перлата на Ейдриън Уейн и Робърт Блонд „Асасините на Персия”! Да, няма шега и няма измама, тази книга е вече дадена за печат и лично Джордж М. Джордж се е заел със странирането и печатното оформление на новата поредица за митичните арабски земи.

Но големите събития тепърва предстоят: скоро ни очаква ново изложение, в което да участваме с наш щанд от сайта, а през есента ще задвижим нашата нова кампания „От Големи за Малки деца”, в която ще раздаваме безплатно книги-игри из цялата страна! Изобщо, както се казваше в една книга на Тери Пратчет „дано да преживееш интересни времена”, а наистина е „Приключение да си спомниш” магията на книгите-игри и тръпката да играеш, разлиствайки между епизодите…

Стоп! Дойдохме си на думата! „Приключението е да си спомниш… „ но ТИ спомни ли си? Хайде бе, вече от няколко месеца ти повтаряме този лозунг като мантра, но ти спомни ли си наистина?! Спомняш ли си момента, в който чу за първи път за книгите-игри? Спомняш ли си как с трепет взе непознатата книга и седна да я изиграеш, без да знаеш какво те очаква? Спомни ли си онази митична слава на фенове и автори, която съпровождаше жанра от средата на 90те и която (може би от части) се усети и при нас през 2011 на изложението, на откриването на клуба до Попа, на страниците на форума, където обсъждаше теми с Уейн, Майкъл и Джордж? Хайде бе, спомни си! А ние от сайта ще дадем награди за най-добрите спомени, които ни пратите за нашия нов конкурс с име „Книги-Игри.НЕТ – Приключение е да си спомниш… А ти спомни ли си?!” Очакват те много награди и изненади, ако посмееш да се включиш, а за целта просто напиши едно кратко есе (до 3000 думи, или до 1 машинописна страница) и го прати чрез специалната форма за участие „КОНКУРСИ”, която вече съществува горе в дясно в лентата на сайта. На същото място може и да се гласува за даден спомен (по 1 глас за 1 разказ от 1 ай пи). Разгледайте, за да се убедите колко е лесно изпращането и гласуването за всеки спомен. И задължително пратете Ваш! Първият спомен в конкурса (спокойно, той няма да бъде класиран на финала!) вече може да бъде прочетен в секцията и негов автор е лично един от създателите на сайта Книги-Игри.НЕТ – Дамян „Yann Gamgee” Христов. Неговият спомен носи заглавие: „Книгите-игри: В лабиринта на времето”.

Приятно четене и успех на всички участници!

Какво мислиш за тази статия?

Подобни статии

Остави коментар