Кървав меч 3 - Демонски нокът

От Дейв Морис, Оливър Джонсън

За да възстановиш последния фрагмент от Меча на живота, ти си принуден да направиш нелесен съюз с принца в изгнание, който търси неговия близнак, Меча на смъртта. Следващата част от твоето пътешествие те повежда по уличките на Crescentium, където убийци дебнат в сенките и фанатични кръстоносци бдят, за да наказват всеки, който наруши техните сурови закони. Но смъртните врагове не са най-голямата ви заплаха. Трябва да се качите на борда на кораб, който пътува между световете, да се изправите срещу джин и огнени маги, и да се борите срещу все още силни останки от забравени богове.

Най-тъмният час наближава…

За да възстановиш последния фрагмент от Меча на живота, ти си принуден да направиш нелесен съюз с принца в изгнание, който търси неговия близнак, Меча на смъртта. Следващата част от твоето пътешествие те повежда по уличките на Crescentium, където убийци дебнат в сенките и фанатични кръстоносци бдят, за да наказват всеки, който наруши техните сурови закони.

Но смъртните врагове не са най-голямата ви заплаха. Трябва да се качите на борда на кораб, който пътува между световете, да се изправите срещу джин и огнени маги, и да се борите срещу все още силни останки от забравени богове.

В тази земя на заклинания ще срещнете заплахи и чудеса, надхвърлящи всяко въображение – до крайната ви цел, самите брегове на Живота и Смъртта, където ще се изправиш лице в лице срещу най-големия си враг.

КЪРВАВ МЕЧ може да бъде играна или индивидуално, или от отбор до четири човека. Поредицата представлява най-вълнуващото досега предизвикателство в ролевите приключения, като обединява най-доброто от ролевите игри, книгите-игри и игрите върху дъска.

Категории

Поредица

Издател

Страници

320

Държава

България

Език

български

Добави ревю