Древното зло

От Джордж М. Джордж

Накрая кристалът е спасен, но с хитрост и предателство Господарят на мрака успява да избяга. Към него се присъединява и повелителят на сенките. Двамата призовават духа на една зловеща сила, наречена древното зло, която те смятат да контролират с помощта на откраднатия жезъл на властта.

Вълшебната страна е управлявана от деветте господари на природните сили. Един от тях Господарят на мрака открадва жезъла на властта. За да бъде намерен и победен крадецът , е необходимо да се открие и пренесе в замъка на деветте господари изгубеният кристал на познанието. Тази задача е поверена на теб читателю.

Накрая кристалът е спасен, но с хитрост и предателство Господарят на мрака успява да избяга. Към него се присъединява и повелителят на сенките. Двамата призовават духа на една зловеща сила, наречена древното зло, която те смятат да контролират с помощта на откраднатия жезъл на властта. Още по-голяма опасност застрашава вълшебната страна. Ако се изплъзне от контрол древното зло може да разруши и опустоши всичко.

Страници

192

Държава

България

Език

български

Добави ревю