Китайска мистерия

От Монт Диас

Средновековна Европа, края на дванайсти век. Период на силно църковно влияние и на братоубийствени войни между италианските градове-държави. В разгара им Марко Поло се завръща от Китай с нови знания и с рецептата за ужасен прах, който ще донесе смърт и разруха. Ти си монах на служба при граф Ренцо, приятел на Марко Поло, който е отвлечен от агенти на злите генуезци, които искат тайната на барута. Трябва да прекосиш страната, за да стигнеш до манастира, където държат графа и да го спасиш, а заедно с него тайната рецепта и... мира в Италия.

Средновековна Европа, края на дванайсти век. Период на силно църковно влияние и на братоубийствени войни между италианските градове-държави. В разгара им Марко Поло се завръща от Китай с нови знания и с рецептата за ужасен прах, който ще донесе смърт и разруха. Ти си монах на служба при граф Ренцо, приятел на Марко Поло, който е отвлечен от агенти на злите генуезци, които искат тайната на барута. Трябва да прекосиш страната, за да стигнеш до манастира, където държат графа и да го спасиш, а заедно с него тайната рецепта и… мира в Италия.

И така, потопете се в борбите на средновековието и изведете своя герой до победен край. Трябва само да проявите съобразителност и да следвате указанията в края на епизодите.

Категории

Издател

Страници

128

Държава

България

Език

български

Добави ревю