Ледената цитадела

От Колин Уолъмбъри

Сюжетът е безмилостен към читателите и още в началото на книгата ви захвърля в сурова ледена пустош. Ледените пирати са отвлекли принцесата в коварен план да узурпират трона на кралство Менония - все неща, които биха били далеч по-добре във вашите ръце. За да се справите с нелеката задача трябва да хванете следите им, да оцелеете в ужасно неблагоприятния за туризъм климат, да се справите с гостоприемните като тексаски фермери местни жители и разбира се, със самите ледени пирати и техния главатар, който не е прекалено склонен да върне принцесата.

Сюжетът е безмилостен към читателите и още в началото на книгата ви захвърля в сурова ледена пустош. Ледените пирати са отвлекли принцесата в коварен план да узурпират трона на кралство Менония – все неща, които биха били далеч по-добре във вашите ръце. За да се справите с нелеката задача трябва да хванете следите им, да оцелеете в ужасно неблагоприятния за туризъм климат, да се справите с гостоприемните като тексаски фермери местни жители и разбира се, със самите ледени пирати и техния главатар, който не е прекалено склонен да върне принцесата.

Играта от своя страна ви предлага избор на една от девет професии: крадец, странстващ артист, пътуващ рицар, търговец, механик, просяк, монах войн, учен и магьосник. Професията определя с кои от шестнадесетте умения в книгата ще разполагате и на какво ниво, като допълнително имате възможност да подсилите част от тях, или да научите някое ново. Битките, от своя страна, зависят от бойните умения и шанс под формата на зарове. Ако нямате зарове, можете просто да отваряте на произволна страница, на която ще намерите нарисувани такива.

Категории

Страници

160

Държава

България

Език

български

Добави ревю