Пътят на съдбата

От Дейв Морис, Оливър Джонсън

Твоята мисия за Меча на живота води към селенията на смъртта… Истинските Магове набират сили. Скоро моментът за тяхното прераждане ще настъпи. Само едно нещо може да ги спре да поробят цялото човечество. Едно оръжие има силата да ги унищожи. Мечът на живота.

Твоята мисия за Меча на живота води към селенията на смъртта… Истинските Магове набират сили. Скоро моментът за тяхното прераждане ще настъпи. Само едно нещо може да ги спре да поробят цялото човечество. Едно оръжие има силата да ги унищожи. Мечът на живота. Но той е бил завладян от твоя смъртен враг и отнесен на място отвъд достъпа на всички освен най-могъщите герои.И така, вие поемате на вашето най-отчаяно пътешествие. За да възстановите меча на живота, трябва да пътувате до земята на мъртвите…

КЪРВАВ МЕЧ може да бъде играна или индивидуално, или от отбор до четири човека. Поредицата представлява най-вълнуващото досега предизвикателство в ролевите приключения, като обединява най-доброто от ролевите игри, книгите-игри и игрите върху дъска.

Категории

Поредица

Издател

Страници

280

Държава

България

Език

български

Добави ревю