Кампания на Книги-Игри.НЕТ: От Големи за Малки деца! (2024)

Скъпи приятели на книгите-игри,

В свят, в който технологията напредва с бързи темпове, книгите остават неизменни по своята способност да отварят вратата към въображението и знанието. В тази вълнуваща ера на виртуална реалност и интернет, имаме възможността да съберем сили и да предоставим на бъдещите поколения ключовото съкровище – книгите-игри.

Започва 13тата подред кампания „От Големи за Малки деца“, която има за цел да събере хиляди книги-игри и да ги дари на училища и читалища в цялата страна. Нашата мисия е да вдъхновим любовта към четенето, да развиваме детското въображение и уменията за критично мислене, както и да създадем по-добри възможности за образование в обществото.

кампания "От Големи за Малки деца"

Как можете да се присъедините към тази кампания?

  1. Дарете книги: Ако имате повтарящи се заглавия или все пак искате да дарите наличните си книги, можете да го направите като попълните формата за дарения по-долу и ние ще се свържем с вас за да уточним подробностите.

  2. Споделете Вашата История: Ако книгата-игра, която дарявате, има специално значение за вас, споделете ни тази история. Мотивирайте други да се присъединят и споделят своите литературни съкровища.

  3. Станете Част от Кампанията: Разпространете посланието на кампанията „От Големи за Малки деца“ сред околните ви и в интернет. Информирайте приятели, колеги и семейството затова как книгите-игри могат да променят живота на децата.

Вярваме, че всяка дарена книга е като магически ключ към нов свят от знание и възможности. Да обогатим заедно бъдещето чрез силата на книгите!

 

ФОРМА ЗА ДАРЕНИЯ