Новини

Електронната библиотека за четене на книги-игри GameBook.BG празнува своят втори рожден ден с много нови заглавия

0
Споделяния
0Точки

На днешната дата се навършват цели две години от създаването на единствената библиотека за онлайн четене на книги-игри в България!

За това време на платформата бяха качени 96 заглавия, от 16 български и чуждоезични автори, регистрираха се над 900 души, на чието разположение са едни от най-интересните книги от старата и новата вълна. Освен това бяха преведени и споделени няколко нови заглавия, които до този момент не бяха издавани и достъпни за феновете в България.

Мисията на платформата е да популяризира жанра, като предоставя безплатна възможност за четене и достъп до интересни заглавия. Сайтът организира и първият национален конкурс за книги-игри, в който участваха десетки нови таланти.

Електронната библиотека за четене на книги-игри

През тази година се подготвя и нова версия на платформата, в която читателите ще се радват на подобрени възможности и нововъведения, които да направят играта още по-приятна. Работи се и по мобилна версия, в която ще може да се четат книги-игри офлайн и без наличието на интернет връзка.

Създателите на GameBook.BG споделят, че работата по тази уникална платформа е истинско предизвикателство, тъй като за тях това е по-скоро хоби и отнема значително време, но въпреки това си заслужава!

Какво мислиш за тази статия?

Подобни статии

Остави коментар