Новини

Конкурс за кратка история в света на Магнамунд събира феновете на поредицата за „Самотния вълк“

0
Споделяния
0Точки


От 1984 г. насам книгите за Самотния вълк са продадени в повече от 12 милиона екземпляра, преведени са на 18 езика и са спечелили множество международни награди. Те също така имаха и основен принос към фентъзи културата на 80-те години на миналия век. Сега вселената на Самотния вълк се разширява и издателство „Holmgard Press“ търси нови автори, които да допринесат за историята на Магнамунд.

Ако сте си представяли герои и приключения в скритите кътчета на Магнамунд, планирали сте сложни истории по време на ролеви сесии или сте мечтали за войната в Тъмните земи, куестовете на Слънчев орел или островите Сомър – с удоволствие обявяваме конкурс за кратки истории по антологията „Самотен вълк“!

Какво трябва да изпратите?

 

Кратко резюме на идеята за разказа в обем от 200-500 думи.
В това кратко резюме трябва да се опише сюжета, да се представят ключови герои или концепции, които да предизвикат интерес. 

Важно: На този етап не се изисква завършен разказ, а само резюме на идеята.

Разказите се изпращат на английски на адрес info@magnamund.com със заглавие „ANTHOLOGY PITCH“. При възможност, в допълнение, могат да се представят извадки от предишни публикации и/или автобиография. 

Краен срок за подаване: 30 април 2024 

‍За пълните условия и допълнителни обяснения, моля посетете официалната страницата на Самотния вълк: https://www.magnamund.com/blog/the-lone-wolf-anthology-submissions-open

За Сомерлунд!

Какво мислиш за тази статия?

Подобни статии

Остави коментар