Новини

Излезе лимитираната златна серия на Призвание Герой, която обаче е само за идентифицирани и истински фенове на жанра

0
Споделяния
0Точки

Скъпи приятели,

За нас е истинска привилегия да ви съобщим, че лимитираната златна серия на Призвание Герой е вече факт!

По информация на Александър Торофиев: „изданията са с твърди корици в специално направена за серията версия, която включва златист елемент от корицата или в случая с ПГ8 – от вътрешна илюстрация (най-добре да се видят снимките). Вътрешните тела са с първоначалните издания на книгите, с изключение на ПГ2, които са правени от второто издание (т.е. с корекция). Разлики във вътрешните тела няма, т.е. съдържанието е същото. Серията ще бъде лимитирана до максимум 30 броя (минимум 9).“

Призвание Герой
За наше съжаление обаче новината бе „официално“ оповестена единствено в един от големите форуми за книги-игри, със зададен относително кратък срок за поръчки (от 20ти до 24ти Май), както и с видимо повече от необходимото условия за приемането им.

„Броя закупени комплекти на човек е ограничен до 1, като си запазвам правото да откажа продажба на хора, които не могат да бъдат идентифицирани като фенове на жанра по някой канал (фейсбук групата на knigi-igri.bg www.facebook.com/groups/220482549170771, този форум, дискорда към този сайт, поръчки през магазина на този сайт или познанство). Извинявам се за сложната „схема“, иска ми се тази серия да не предизвиква спекула, целта ѝ е да зарадва истинските фенове на поредицата. Извинявам се и ако на някой съществуването на тази серия изглежда като неприятна комерсиална стъпка, целта никога не е била такава, а количеството труд да просъществуват тези бройки + производствената цена далеч не е смислено комерсиално начинание, дори ако Вилорп не беше подхванал това също от фенски подбуди преди повече от 10 години, със сигурност нямаше да съществуват.

Цената на комплекта е 325 лв, доставката ще е безплатна. За София и Варна ще има опция за вземане на живо, вкл. панаира на книгата. Призовавам комплекта да си вземат фенове на серията, които имат желание да го притежават, а не с цел препродаване.“

Бъдете спокойни, с така поставените изисквания няма никаква опасност някой простосмъртен да се сдобие с едни от най-качествените произведения на Новата вълна, които без никакво съмнение, след първото си разлистване, ще отлежават на лавицата, редом с останалите колекционерски издания, събрани от истинските фенове.

Какво мислиш за тази статия?

Подобни статии

Остави коментар