Новини

Обявиха големият победител в конкурса за кратка книга-игра „Линденбаум“ 2023/2024 г.

0
Споделяния
0Точки

Скъпи приятели,

Завърши тазгодишният конкурс „Линденбаум“ за кратка книга-игра, за който вече писахме в Обявен е третият годишен конкурс на „Lindenbaum“ за 2023/2024, за оригинални произведения, включващи уникални герои и светове. Ето какво споделя и неговият организатор Стюърт Лойд:

„Имам удоволствието да обявя, че носител на наградата „Линденбаум“ за 2023/2024 г. за кратка книги-игри е Андрю Райт с „Ти ли си героят?“.

Награди за заслуги получават „Сърцето на Керос“ от Дейвид Доначи, „Склон от борове“ от Пер Йорнер и „Какво лежи отвъд стоящия камък“ от Джереми Джонсън.

Бих искал да благодаря на всички, които участваха, на авторите и на онези всеотдайни читатели, които отделиха време да оценят всички творби, а също така допълнително благодаря на онези, които предоставиха на авторите обратна връзка и коментари.

конкурс Линденбаум

За нас като участници не е никак лесно да се напишат оригинални книги-игри. Написването на книга-игра (дори такава, която трябва да бъде ограничена до 100 епизода) изисква значително време и творчески усилия. Това е творчески проект, който може да отнеме месеци и аз оценявам високо работата, извършена от всички автори, които участваха тази година.

Благодаря ви, че помогнахте тазгодишният конкурс да бъде толкова силен и с голямо разнообразие от жанрове и стилове книги-игри. Вече втора година го провеждам и вие продължихте да ми помагате да го правя толкова вълнуващ, колкото беше някога.

Бих искал също така да изкажа благодарности на Петър Агапов, който спонсорира конкурса, на Тами Бадовски, която дари времето и таланта си, и на „Crumbly Head Games“, които дариха безплатни абонаменти за GBAT за първите трима участници.

Бих искал също така да благодаря на журито – Петър Агапов, Андрю Грийн, Кийт П. Филипс, Аштън Сейлър, Пол Грести и Хиеронимус Й. Дум за цялото време и усилия, които положиха, за да прочетат конкурсните работи и да напишат отзиви за тях.

Чувствам се голям късметлия, че толкова много хора направиха този конкурс прекрасен.

С нетърпение очаквам следващата година!“

https://www.lloydofgamebooks.com/2024/05/lindenbaum-results-20232024.html

Какво мислиш за тази статия?

Подобни статии

Остави коментар