Новини

Излезе нова трилогия в света на „Самотния вълк“, с нов прокълнат герой от Джонатан Старк

0
Споделяния
0Точки

Във Васагония има една поговорка: „Две неща със сигурност ще те прокълнат: пазенето на тайна и търсенето на тайна.“ В твоя случай си двойно прокълната, защото тайната, която търсиш, е твоята собствена.

Самотния вълк - Ловджийката

Преди осем години, в MS 4992, излезе от Сухото пристанище на Васагония, с разкъсана и окървавена престилка. Не си спомняш как си се озовала в пустинята и кой те е ранил. Скоро след това стана наемник и ловец на глави.

Никога не си спирала да търсиш истинското си име. Но сега ти е дадено ново.

Наричат те Ловджийката.

Самотния вълк - Ловджийката

Действието се развива петдесет години преди събитията в „Самотен вълк 1: Полет от мрака“. Колкото по-дълбоко се задълбочаваш в търсенето на истината, толкова повече ще влияеш върху легендите за Самотния вълк и света на Магнамунд.

***

Поразяваш враговете си с нови бойни техники – от острието Занташи до бойните изкуства на Дрова Дас. Избираш способности измежду дванадесет нови ловни изкуства, включително умения за кражба, алхимия и възможност за използване на Борезийското оръжие.

***

Първото приключение от книгите-игри на Джонатан Старк – създател на „Alignment May Vary“ и „The Bestiary“, водещ на „Journeys Through Magnamund“ – официалния подкаст на „Самотния вълк“.

Самотния вълк - Ловджийката

Включва над 110 нови произведения на изкуството от художника на „Fighting Fantasy“ GARY WARD, включително изцяло нови карти и схеми на действията.

Корици от Christopher Shy, основател на „Ronin Studios“ (God of War, Call of Duty). Редактирани легенди от Бен Дивър, Винсент Лазари и Аугуст Хан.

Трилогията можете да поръчате оттук: https://shop-magnamund.com/collections/the-huntress

Какво мислиш за тази статия?

Подобни статии

Остави коментар