Новини

Читалня за книги-игри „Абордаж“ ви кани на премиерата на сборника „Неразказани легенди“ и игрочетене на „Нощта на върколака“

0
Споделяния
0Точки

Скъпи приятели,
Заповядайте на премиерата на сборника „Неразказани легенди“ и игрочетене на „Нощта на върколака“,  което ще се състои на 5 май в Читалнята в Абордаж!
Кога: 📆15 май, сряда 🕖19:00ч
Къде: 📌ул.Веслец 22
Проклятието на върколака
„Проклятието на върколака“ от Димитър Стефанов е продължение на мрачното фентъзи на Колин Уолъмбъри „Нощта на върколака“, чието действие се развива двадесет години по-късно. Главен герой е отново благородникът Леодил от първото приключение, вече кралски съветник на спасения от него крал Деотен. Историята започва с необяснимото изчезване на краля. Леодил тръгва към понастоящем изоставения кралски замък Алтагор, за да го търси, заедно с дъщеря си Анна, която е станала изкусен стрелец с лък, и с Пино де Маладига, който е станал негов добър приятел след събитията от предишната книга-игра. На героите им предстои да прекарат една изпълнена с опасности и драматични ситуации нощ в появилите се отново тресавища край замъка Алтагор, за да се опитат да сложат най-после край на проклятието на върколака – този път завинаги.

Какво мислиш за тази статия?

Подобни статии

Остави коментар