Новини

От две години се планира нов тираж на „Ринглас и боговете близнаци“, който да представи едно подобрено издание

0
Споделяния
0Точки

„Ринглас и боговете близнаци“ е последната книга-игра от любимката на феновете Елена Павлова (Върджил Дриймънд), в която главният герой Ринглас е натоварен с важната мисия да събере разпръсналите се парчета от Талисмана и веднъж завинаги да въдвори ред в Тилдар.

Ринглас и боговете близнаци

Уви, ковид пандемията засегна чувствително издаването на книги още през 2021 г., което пък се оказа почти пагубно за една малка литературна ниша каквато са книгите-игри и „Ринглас и боговете близнаци“ така и не видя по-голям тираж.

И въпреки, че правата за книжното издание са преотстъпени на сдружение „Книги-игри“ преди няколко години (2022 г.), оттогава досега не се е случило нищо кое знае какво в тази посока, което да зарадва феновете и да им предостави едно преработено и преиздадено заглавие.

За щастие глобални библиотеки, като Z-library например, ни предоставят възможност да свалим и прочетем книгата в електронен вариант, а след време защо да не я изиграем онлайн и в електронната библиотека за четене на книги-игри GameBook.BG.

Какво мислиш за тази статия?

Подобни статии

Остави коментар