Новини

До края на месеца излиза сборното издание на „Господарят на зверовете“ и „Трите камъка на съдбата“ (+ предварителни поръчки)

0
Споделяния
0Точки

Скъпи приятели,

Съвсем скоро се очаква да излезе от печат и обновеното сборно издание на „Господарят на зверовете“ и „Трите камъка на съдбата“, чиято инициатива е дело на двама братя, заели се да приздадат всички книги-игри на Любомир Николов. За всичките им планове можете да прочетете обширното интервю, което направихме преди няколко месеца:

Интервю с Неделчо и Радослав, които ще зарадват феновете с възродените книги-игри на Колин Уолъмбъри

 

Господарят на зверовете

 

Господарят на Зверовете

След дълго и тежко обучение при чародея Алтозар ти си овладял древното и загадъчно умение да се превръщаш в различни животни. Призванието ти е да бродиш по света и да се бориш срещу злото. По пътя те дебнат разбойници, вампири, злокобни заклинания, трябва на всяка цена да проникнеш в неприятелския замък. Ще победиш ли? Решавай сам, защото това е книга, в която героят си ти!

С „Трите камъка на съдбата“ пак ще имаш изключителната възмножност да бъдеш Господарят на формите — могъщ чародей, който по избор може да се превръща в различни животни. Навярно вече си разбрал, че разгръщаш очакваното продължение на една от най-добрите български книги-игри — „Господарят на зверовете“.

 

***

ТУК МОЖЕТЕ ДА ЗАЯВИТЕ СВОЯТА ПРЕДВАРИТЕЛНА ПОРЪЧКА:

 

    Какво мислиш за тази статия?

    Подобни статии

    Остави коментар