Новини

Водят се преговори за българското издание на „Пътят на тигъра Книга 0: Нинджа!“

0
Споделяния
0Точки

„Ще изчезвам в нощта, ще променям тялото си на дърво или камък, ще потъвам в земята и ще минавам през стени и заключени врати. Ще бъда убиван много пъти, но няма да умирам; ще променям лицето си и ще ставам невидим, ще мога да ходя сред хората, без те да ме виждат. Това е заветът на нинджа от Пътя на тигъра, на който те научи твоят доведен баща Найкиши. Преди да станеш известен като Отмъстителя и преди стремежът ти към отмъщение да промени света на Орб, ти трябваше да се изправиш срещу голямо зло на Острова на Изобилието.

Ти си най-младият от петимата посветени във Вътрешния кръг, които се борят за титлата Велик майстор на Петте вятъра. Пътешествието ти ще те отведе в древни градове, през високи планини и диви гори. В тези земи се подвизава зло, решено да унищожи теб и съюзниците ти, и то ще те постави пред най-голямото изпитание, с което си се сблъсквал досега.

Пътят на тигъра е класиката в ролевите приключения, която е преработена и разширена в това издание. Ти избираш уменията и движенията в бойните изкуства, за да победиш врага си, като придобиваш знания и усъвършенстваш способностите си, които да използваш в следващите книги.

ГОТОВ ЛИ СИ ЗА ПЪТЯ НА ТИГЪРА?“

Това е откъс от единствената неиздавана у нас книга-игра от поредицата за „Пътят на тигъра“ от Дейвид Уолтърс, която въпреки усилията на феновете от общността, не успя да види бял свят. Досега.

Какво мислиш за тази статия?

Подобни статии

Остави коментар